Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

divendres, 20 de gener del 2012

Nit de bruixes ... Fang refractari.

Seguint amb els treballs en fang refractari, avui vull compartir unes bruixetes. No us espanteu, que són bruixes bones. No fan encanteris ni preparen pocions amb ulls de gripau, pèls de búfal i llengua de tritó. Fan sopetes de verdures d'allò més bones i nutritives. Per això són amigues dels nens i no els espanten.

Per no tenir no tenen ni berrugues, sinó unes piguetes pintades, i el seu millor amic, això sí, sempre és un gat negre.

N'hi ha que netegen la caseta de les bruixes, amb unes escombres diminutes, i n'hi ha d'altres que, mentre les primeres endrecen, preparen el sopar.

Espero que us agradin.

Siguiendo con los trabajos con arcilla refractaria, hoy quiero compartir unas brujitas. No os asustéis, que son brujas buenas. No hacen hechizos ni preparan pócimas con ojos de sapo, pelos de búfalo y lengua de tritón. Preparan sopitas de verduras de lo más buenas y nutritivas. Por eso son amigas de los niños y no los asustan.


Por no tener no tienen ni verrugas, sino unos lunarcitos pintados, y su mejor amigo, eso sí, siempre es un gato negro. 


Algunas limpian la casita de las brujas, con unas escobas diminutas, y otras, mientras las primeras barren, preparan la cena.


Espero que os gusten.


Bruixetes amb escombres.
Brigada de neteja a punt!

Quina bona oloreta! Remenant l'olla ...

Filferro i fusta per als acabats