Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimarts, 10 de gener del 2012

Nespressa't. Fermalls.

En aquesta entrada no us ensenyaré res de nou. Segurament, si heu seguit una mica el bloc, el que veureu us resultarà familiar. Ja ho havia fet amb imants, però aquesta vegada he optat pels fermalls. En lloc d'afegir un imant al darrere de les floretes, hi he cosit un imperdible amb tanca de seguretat ... i llestos!

He combinat el feltre amb les càpsules de cafè i amb botons de diferents colors (algunes càpsules també les he combinat amb fimo). Es poden fer infinitat de combinacions de color. Espero que les que he fet fins ara us agradin. 

En esta entrada no os voy a enseñar nada nuevo. Seguramente, si habéis seguido un poco el blog, lo que veréis os resultará familiar. Ya lo había hecho con imanes, pero esta vez he optado por los broches. En vez de añadir un imán a la parte trasera de las flores, les he cosido un imperdible con cierre de seguridad ... ¡y listos!

He combinado el fieltro con las cápsulas de café y con botones de distintos colores (algunas cápsulas también las he combinado con fimo). Se pueden hacer infinidad de combinaciones de color. Espero que las que he hecho hasta ahora os gusten. 


Fermalls. Els blaus

Detall

Fermalls. Els liles

Detall

Fermalls. Els vermells

Detall