Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 15 de gener del 2012

Ceràmiques. Tutors per a plantes.

Aquest matí, aprofitant que és festa, he estat revisant antigues fotos de treballs de ceràmica. N'he trobat un munt, i he estat molta estona escannejant-les i passant-les a l'ordinador. Eren fotos de l'època analògica, quan les càmeres digitals encara eren una utopia. Uf, com passa el temps!

Ja us havia ensenyat alguna d'aquestes peces, concretament les floretes. Avui, a més, he trobat unes marietes molt simpàtiques, i una abella que no fa mel, però que també té la seva gràcia. Són tutors per a plantes, i serveixen per a posar-los en testos, per fer que les flors creixin ben dretes o, senzillament, per a un toc divertit.

Espero que us agradin.

Esta mañana, aprovechando que es fiesta, he estado revisando antiguas fotos de trabajos de cerámica. He encontrado un montón, y he pasado mucho rato escaneándolas y pasándolas al ordenador. Eran fotos de la época analógica, cuando las cámaras digitales todavía eran una utopía. ¡Uf, cómo pasa el tiempo!


Ya os había enseñado alguna de estas piezas, concretamente las florecillas. Hoy, además, he encontrado unas mariquitas muy simpáticas, y una abeja que no produce miel, pero que también tiene su gracia. Son tutores para plantas, y sirven para ponerlos en macetas, para conseguir que las flores crezcan derechitas o, sencillamente, para un toque divertido.


Espero que os gusten.


Marietes, i flors al fons de la imatge

Floretes i abella

Flors i abella