Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dilluns, 30 de gener de 2012

El professor de música

A més de ser professor de música, en Josep Maria dirigeix un petit cor de cambra que, tot s'ha de dir, sona d'allò més bé. Els components del cor van voler donar-li una sorpresa un any, pel seu aniversari, i no se'ls va acudir res més original que un retrat en tres dimensions. I me'l van encarregar a mi, és clar.
Qui el conegui, només cal que vegi les imatges per reconèixer-lo. Qui no el conegui, potser si a partir d'ara se'l troba pel carrer el reconeixerà.
Espero que us agradi. A ell li va encantar.
Amb aquesta figura de ceràmica, comença una sèrie que podria ser inacabable, però malauradament, no conservo fotos de tots els treballs.

Además de profesor de música, Josep Maria dirige un pequeño coro de cámara que, todo hay que decirlo, suena estupendamente. Los componentes del coro quisieron darle una sorpresa un año, por su aniversario, y no se les ocurrió nada más original que un retrato en tres dimensiones. Y me lo encargaron a mí, por supuesto. 
Quien le conozca, solamente tendrá que ver las imágenes para reconocerlo. Quien no le conozca, tal vez si a partir de ahora se lo encuentra por la calle le reconocerá.
Espero que os guste. A él le encantó. 
Con esta figura de cerámica, empieza una serie que podría ser interminable, pero lamentablemente, no conservo fotos de todos los trabajos. 
El professor davant de la clau de sol

Ben mudadet, amb armilla i corbata

El nas, el pentinat, la barbeta, el somriure ...
Inconfusible!