Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dissabte, 2 de febrer del 2013

Julieta. La nina que et robarà el cor

Ja fa temps que vaig fer les primeres Julietes. Va ser gairebé casualitat. Vaig veure una imatge a internet que em va suggerir la idea, vaig provar i em va agradar el resultat. Moltes vegades me'n poso una a la solapa, i la Mariona ja la coneix. Quan em veu i la porto, la toca i diu "Julieta". Li agrada molt.

Les primeres que vaig fer van ser per a regalar a unes amigues que conec a través de la xarxa. A algunes les conec personalment. A d'altres, no. Però és com si ens coneguéssim de tota la vida. És genial.Va ser un detall nadalenc. En lloc d'una postal que normalment acaba en algun racó oblidada, vaig pensar que estaria bé un detall que poguessin portar sempre amb elles, a la solapa, a la bossa, ... N'hi ha una, la Nerea, que la porta penjada al mirall del cotxe, així sempre l'acompanya quan viatja.

Darrerament he aconseguit feltre de més colors, i he fet més Julietes. L'Inma, de Sevilla, és una de les amigues d'internet, una de les que no tinc el gust de conèixer personalment, però estic segura que quan arribi el dia que ens coneguem, que arribarà, ens farem una abraçada enooooorme. I això que jo no sóc massa de mostres efusives d'afecte ... L'Inma, quan vaig fer aquests regalets, encara no formava part de la meva vida "virtual", així que no té la seva Julieta. Però això canviarà en un parell de dies. Les va veure en foto, i li van agradar tant que me'n va demanar algunes per regalar a les seves nebodes i a unes amigues. No li digueu res, que si no no serà sorpresa, però dins el paquet hi ha una Julieta de regal per a ella, en color morat. Segur que quan obri la capseta, les compti i vegi que n'hi ha una de més ... li encanta!

Inma, moltes gràcies per confiar sempre en mi per a fer els teus regals. De veritat. Gràcies. Espero que la Julieta t'agradi tant quan la tinguis a la mà com et va agradar en les fotos.

Hace tiempo que hice las primeras Julietas. Fue casi por casualidad. Vi una imagen en internet que me sugirió la idea, probé y me gustó el resultado. Muchas veces me pongo una en la solapa, y Mariona ya la conoce. Cuando me ve y la llevo puesta, la toca y dice "Julieta". Le gusta mucho.

Las primeras que hice fueron para regalar a unas amigas que conozco a través de la red. A algunas las conozco personalmente. A otras, no. Pero es como si nos conociéramos de toda la vida. Es genial. Fue un detalle navideño. En vez de una postal que normalmente acaba en algún rincón olvidada, pensé que estaría bien un detalle que pudieran llevar siempre con ellas, en la solapa, en el bolso, ... Una de ellas, Nerea, la lleva colgada en el espejo del coche, así siempre la acompaña cuando viaja.

Últimamente he conseguido fieltro de más colores, y he hecho más Julietas. Inma, de Sevilla, es una de esas amigas de internet, una de las que no tengo el gusto de conocer personalmente, pero estoy segura que cuando llegue el día en que nos conozcamos, que llegará, nos daremos un abrazo enoooooorme. Y eso que yo no soy muy de muestras efusivas de afecto ... Inma, cuando hice esos regalitos, todavía no formaba parte de mi vida "virtual", así que no tiene su Julieta. Pero esto cambiará en un par de días. Las vio en foto, y le gustaron tanto que me encargó algunas para regalar a sus sobrinas y a unas amigas. No le digáis nada, que si no no será sorpresa, pero dentro del paquete hay una Julieta de regalo para ella, en color morado. Seguro que cuando abra la cajita, las cuente y vea que hay una de más ... ¡le encanta!

Inma, muchas gracias por confiar siempre en mí para hacer tus regalos. De verdad. Gracias. Espero que Julieta te guste tanto cuando la tengas en tus manos como te gustó en las fotos. 



Julieta, Julieta, Julieta, Julieta, Julieta, Julieta, Julieta, ...


Julietes de tots colors

Detall

Julieta blava. La més somniadora.
Amb el cap als núvols i els peus a terra

Julieta fúcsia. La més vital i alegre

Julieta marró fosc. La més discreta i serena

Julieta morada. La més sofisticada

Julieta marró. Elegant i amb un toc de distinció

Julieta teula. Esbojarrada i creativa

Julieta verda. Una enamorada de la natura i de la vida

Julieta vermella. Apassionada i amb un toc de bogeria

2 comentaris:

La Maña Inquieta ha dit...

Me encantó cuando la recibí, son muy alegres las Julietas, muy bien hechas, como todo lo que haces.:-)

Y si, me acompaña siempre!!!!:-))

Gracias!

Júlia ha dit...

Gracias Nerea.

Me encanta que la lleves contigo a todas partes.

Espero que Inma haga lo mismo. ¿Tú crees que le va a gustar?