Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dissabte, 23 de febrer de 2013

Lola ... again

No puc evitar sentir certa satisfacció cada cop que em fan un encàrrec. I aquesta satisfacció és doble quan algú que ja m'havia encarregat alguna coseta repeteix. Suposo que això vol dir que faig una bona feina, i que tant qui me l'encarrega com qui rep el regal queden prou contents. 

A la Lola ja li vaig pintar algun bodi, i no fa gaire, me'n van encarregar un altre. Vam fer un disseny a mida, combinant dues il·lustracions diferents i transformant-les en una de sola. 

La cosa va anar més o menys així:

-M'agradaria que em pintessis un bodi, però no em decideixo per cap dibuix. M'agrada aquest ... I aquest ... Oh! Aquest també! Què et sembla? Els peixets són molt bufons, però sembla que em falta alguna cosa més per la part de dalt. La veig una mica buida ...

- Podríem pintar-hi un solet. Sempre pinto els peixos com si fossin sota l'aigua, però podria pintar-hi el sol, i una onadeta sota el nom, com si poguéssim veure al mateix temps per damunt i per sota de l'aigua. 

- I ja quedarà bé? I si posem el nom a la màniga? Mira, saps què? Que t'ho deixo al teu criteri, que segur que quedarà bé.

- No pateixis. Quedarà preciós. 

Espero que us agradi. I espero que a la Lola també li agradés. 

No puedo evitar sentir cierta satisfacción cada vez que me hacen algún encargo. Y esta satisfacción es doble  cuando alguien que ya me había encargado alguna cosita repite. Supongo que eso significa que hago un buen trabajo, y que tanto quien me lo encarga como quien recibe el regalo quedan bastante contentos. 

A Lola ya le pinté algún body, y no hace mucho, me encargaron otro. Hicimos un diseño a medida, combinando dos ilustraciones distintas y transformándolas en una sola. 

La cosa fue más o menos así:

- Me gutaría que me pintases un body, pero no me decido por ningún dibujo. Me gusta éste ... Y éste ... ¡Oh! ¡Éste también! ¿Qué te parece? Los peces son muy monos, pero parece que me falta algo más por la parte de arriba. La veo un poco vacía ...  

- Podríamos pintar un sol. Siempre pinto los peces como si estuviésemos bajo el agua, pero podría pintar el sol, y una ola bajo el nombre, como si pudiéramos ver al mismo tiempo por enciima y por debajo del agua.

- ¿Y quedará bien? ¿Y si ponemos el nombre en la manga? Mira, ¿sabes qué? Que lo dejo a tu criterio, que seguro que quedará bien.

- No te preocupes. Quedará precioso.

Espero que os guste. Y espero que a Lola le gustase también. 
2 comentaris:

cristina ha dit...

Preciós! Preciós aquest body!
M'ENCANTAAA, i el sol va perfecte amb els peixets!

Júlia ha dit...

Gràcies Cristina!

Quina efusivitat! M'emociones i tot!