Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 20 de gener de 2013

Un, dos, tres ... trapillo!

El trapillo és un residu de la indústria tèxtil, que abans no s'aprofitava, però que actualment sembla que s'ha posat de moda. També es coneix com a ganxet XXL, i és com el ganxet tradicional, però teixit amb ganxets molt gruixuts per poder treballar amb aquests materials de gruix extra. Poden tenir molts colors i textures. N'hi ha que porten lycra i queden més esponjosos. Altres són més acotonats, costen més de teixir i el resultat són peces més dures al tacte.

Seguint amb el trapillo, avui us vull ensenyar tres cistelletes que vaig fer com a idea per a guardar-hi coses. Poden servir per a guardar-hi cremes, sabons, arracades i collarets, bossetes de te, fermalls, encens, ...

Qui no té a casa alguna cosa que no sap on guardar i que seria ideal poder tenir en una d'aquestes cistelletes?

Espero que us agradin.

El trapillo es un residuo de la industria textil, que antes no se aprovechaba, pero que actualmente parece haberse puesto de moda. También se conoce como ganchillo XXL, y es como el ganchillo tradicional, pero tejido con ganchillos muy gruesos, para poder trabajar con estos materiales de grosor extra. Pueden tener muchos colores y texturas. Algunos llevan lycra y quedan más esponjosos. Otros son de algodón, son más difíciles de tejer y dan como resultado piezas más duras al tacto.

Siguiendo con el trapillo, hoy os quiero enseñar tres cestitas que hice como idea para guardar cosas. Pueden servir para guardar cremas, jabones, pendientes y collares, bolsitas de té, broches, incienso, ...

¿Quién no tiene en casa alguna cosa que no sabe dónde guardar y que sería ideal poder tener en una de estas cestas?

Espero que os gusten. 

Trapillo en diferents tons de gris

Trapillo amb lycra

Trapillo de cotó

Trapillo llis o de colors. Teixit produeix efectes diferents

Colors de camuflatge

Trapillo bicolor ratllat


2 comentaris:

cristina ha dit...

Unes cistelles molt boniques, JÚlia!
El trapillo enganxa i molt!
Felicitats per aquest treball i pdl teu blog tan interessant!

Júlia ha dit...

Moltes gràcies Cristina!

Són unes cistelletes molt útils. Sembla que no, però la mida és ideal per a cosetes petites, que moltes vegades no saps on guardar.

I tens tota la raó. Ja ho comentava fa poc en una altra entrada. El trapillo és addictiu a tope!