Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 10 de gener de 2013

Més trapillo. Bossa de mà.

Segueixo amb el trapillu. I és que, no ho sembla, però és absolutament addictiu. Comences ... i no pots parar! Aquesta bossa de mà va ser una de les primeres coses que vaig fer, per provar, i no va quedar gens malament. El trapillo és de color blanc i negre, combinat, formant una mena de pota de gall diminuta. En teixir-lo, queda una mescla entre blanc i negre, i de lluny fa l'efecte d'un to gris.

La nansa és teixida com la resta de la bossa, i resulta molt còmoda d'agafar. I com a detall ornamental, li vaig fer una flor, també de trapillo, del mateix color, rematada amb un botó.

Us agrada? De moment, serveix per a guardar-hi dibuixos. Si més no, és una manera més original de guardar-los que en una carpeta ...

Sigo con el trapillo. Y es que, no lo parece, pero es absolutamente adictivo. Empiezas ... ¡y no puedes parar! Este bolso fue una de las primeras cosas que hice, para probar, y no quedó nada mal. El trapillo es de color blanco y negro, combinado, formando una especie de pata de gallo diminuta. Al tejerlo, queda una mezcla entre el blanco y el negro, y de lejos hace el efecto de un tono gris.

El asa está tejida como el resto del bolso, y resulta muy cómoda de asir. Y como detalle ornamental, le hice una flor, también de trapillo, del mismo color, rematada con un botón.

¿Os gusta? De momento, sirve para guardar dibujos. Por lo menos, es una forma más original de guardarlos que en una carpeta ... 


Bossa de mà acabada

Detall de la nansa teixida

Bossa de mà
Detall. Flor i botó

La nansa és comodíssima!