Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimecres, 30 de maig del 2012

Bodis, bodis i més bodis. Un regalet per a en Marcos

Ja coneixeu en Diego. Fa pocs dies us ensenyava les samarretes que havia pintat per a ell. D'aquí a poc més de dos mesos, en Diego tindrà un germanet, en Marcos. La tradició diu que tots els nens arriben al món amb un pa sota el braç. No sé si en Marcos portarà o no portarà un pa. El que sé és que tindrà bodis per a parar un tren. La seva àvia me'n va encarregar uns quants, de més petits i de més grans, i em va donar via lliure per a les il·lustracions. He intentat que fossin divertits, i el més variats possible. Alguns són més senzills i altres més treballats, però tots tenen el seu encant. M'ho he passat pipa fent aquest treball, i més quan he sabut que els futurs pares ho han trobat tot preciós. Els ha encantat!
Espero que vosaltres també trobeu que he fet una bona feina.

Ya conocéis a Diego. Hace pocos días os enseñaba las camisetas que había pintado para él. Dentro de poco más de dos meses, Diego tendrá un hermanito, Marcos. La tradición dice que todos los niños llegan al mundo con un pan bajo el brazo. No sé si Marcos llevará o no llevará un pan. Lo que sé es que va a tener bodies para parar un tren. Su abuela me encargó unos cuantos, más pequeños y más grandes, y me dio vía libre para las ilustraciones. He intentado que fuesen divertidos, y lo más variados posible. Algunos son más sencillo, y otros más trabajados, pero todos tienen su encanto. Me lo he pasado genial haciendo este trabajo, y más cuando he sabido que los futuros padres lo han encontrado todo precioso. ¡Les ha encantado!
Espero que vosotros también penséis que he hecho un buen trabajo.



Uns quants bodis acabats

Sol, núvol i estel

Globus lligats a una tanca

Bodis acabats

Globus i tanca. El cranc pescador

Detall del cranc. Per davant i per darrere

El cranc. Un dibuix molt estiuenc

Detall de la pinça, a la part del darrere

Bodis, també de màniga curta

Els peixets de colors

Peixets. Tren amb fum de lletres ... 

Detall. El ratolí

Detall. La lluna que somiava que era un globus

Bodis preparats per a embolicar

Els regalets preparats. Cada mida en un paquet diferent.
Zero mesos, un mes, tres mesos.