Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 15 d’abril del 2012

Un món de nusos ... i d'animals amb molta sort

En aquest món enorme que és internet, de vegades es coneix gent d'allò més variada i interessant. I si es té ocasió de conèixer aquesta gent més enllà de la pantalla, hi ha sorpreses molt agradables. Es coneix gent divertida, generosa, altruïsta i compromesa, com la Cristina.
Treballa com a voluntària en vàries protectores d'animals, i junt amb un grup de gent que no tinc el gust de conèixer, han fundat El Cisne Negro (http://elcisnenegrovoluntarios.blogspot.com.es/) , per a aconseguir fons per als animals d'algunes protectores. Em sembla una feina admirable, i per això avui la vull compartir amb vosaltres.
A més de col·laborar directament a la protectora, la Cristina (amb una companya a qui no tinc el gust de conèixer) també fa cosetes d'artesania. Mireu el seu bloc, http://entrenusosentrenudos.blogspot.com.es/
És una noia molt treballadora!
Enhorabona Cristina!

En este mundo enorme que es internet, a veces se conoce a gente de lo más variada e interesante. Y si se tiene ocasión de conocer a esta gente más allá de la pantalla, hay sorpresas muy agradables. Se conoce a gente divertida, generosa, altruista y comprometida, como Cristina.
Trabaja como voluntaria en varias protectoras de animales, y junto a un grupo de gente a la que no tengo el gusto de conocer, han fundado El Cisne Negro (http://elcisnenegrovoluntarios.blogspot.com.es/), para conseguir fondos para los animales de algunas protectoras. Me parece una tarea admirable, y por eso hoy la quiero compartir con vosotros. 
Además de colaborar directamente con la protectora, Cristina (con una compañera a la que no tengo el gusto de conocer) también hace cositas de artesanía. Mirad su blog, http://entrenusosentrenudos.blogspot.com.es/
¡Es una chica muy trabajadora!
¡Enhorabuena Cristina! 

2 comentaris:

Entrenudos ha dit...

Això si que no m'ho esperava Júlia!! ains que m'has emocionat! Moltes gràcies guapa!

Júlia ha dit...

De res, Cris!

M'ha semblat que estaria bé que coneguessin la vostra tasca, ara que el bloc té tantes visites ...

Un petó!