Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

divendres, 24 de febrer del 2012

Pilar. Una bona mare.

Quan em va encarregar la figura per a la Montserrat, la mateixa noia em va demanar una altra figureta. La Pilar feia quaranta anys, i li feia gràcia fer-li un altre detallet personalitzat.
Em va explicar, com en l'altre cas, com era físicament la Pilar, i com que no vam trobar-li cap afició destacable, però era mare de dos fills, una nena i un nen, vaig fer la figura d'una mare amb els seus dos fills.
Aquí la teniu. Espero que també us agradi.

Cuando me encargó la figura para Montserrat, la misma chica me pidió otra figurita. Pilar cumplía cuarenta años, y le hacía gracia hacerle otro regalito personalizado. 
Me contó, como en el otro caso, cómo era físicamente Pilar, y como no encontramos ninguna afición destacable, pero era madre de dos hijos, una niña y un niño, hice la figura de una madre con sus dos hijos.
Aquí la tenéis. Espero que también os guste. 





4 comentaris:

Inma González ha dit...

Ohhhh, Júlia, me encanta. Desde luego recibir un regalo así es .... es ... emocionante, un lujo, un .... Ay que me dejas sin palabras. ¡Qué bonito!

Júlia ha dit...

Muchas gracias, Inma.
Siempre estás atenta a las novedades. Me gusta.

Vicky Toledo ha dit...

Eres una verdadera artista... me encantan todos tus trabajos...

Júlia ha dit...

Gracias Perlita.
A mí me encanta cómo escribes. ;-)