Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 4 de març de 2012

Figures personalitzades. Aniversari de casament Rosa i Josep Maria

Com gairebé tots els treballs que us ensenyo darrerament, avui porto una parella feta per encàrrec, amb argila vermella, per celebrar l'aniversari de casament de la Rosa i en Josep Maria, una parella que regenta una agència d'assegurances. Per això la decoració té el que vol representar un escriptori i una màquina d'escriure. Potser hauria estat més adient un ordinador, però trobo que la màquina li dóna un toc nostàlgic.
Espero que us agradi.

Como casi todos los trabajos que os enseño últimamente, hoy traigo una pareja realizada por encargo, con arcilla roja, para celebrar el aniversario de boda de Rosa y Josep Maria, una pareja que regenta una agencia de seguros. Por eso la decoración tiene lo que quiere representar un escritorio y una máquina de escribir. Tal vez hubiese resultado más adecuado un ordenador, pero creo que la máquina le da un toque nostálgico.
Espero que os guste. 


Rosa i Josep Maria

Rosa. Detall. Al fons, la màquina d'escriure

Josep Maria. Detall