Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimecres, 8 de febrer del 2012

Què és això de la goma EVA?

Fa uns dies, i és que sempre li estic donant voltes al cap, vaig tenir una idea. Volia fer una cigonya, per posar-la a la botiga, i així cridar l'atenció dels vianants. No sabia de quin material la podia fer, que resultés vistós, no massa complicat de manipular i no embrutés massa.
Pensant, investigant, comentant ... em van suggerir la goma EVA. No tenia ni idea de què era. De fet, alguna vegada he vist alguna cosa feta amb aquest material, però com a material per treballar, el desconeixia absolutament.
En vaig trobar i em vaig posar mans a l'obra. La goma EVA es comercialitza en unes planxes, de diversos gruixos i mides, en molts colors. Es pot retallar, enganxar, cosir, foradar, deformar ...
Per ser el primer treball que faig amb aquest material, n'estic força contenta. Hi ha moltíssimes errades, però no ha sortit del tot malament. Podem donar-li un aprovat. Espero que us agradi.

Hace unos días, y es que siempre estoy dándole vueltas al coco, tuve una idea. Quería hacer una cigüeña, para ponerla en la tienda, y así llamar la atención de los posibles clientes. No sabía de qué material podía hacerla, que resultase vistoso, no excesivamente complicado de manipular y no demasiado sucio.
Pensando, investigando, comentando ... me sugirieron la goma EVA. No tenía ni idea de qué era. De hecho, alguna vez he visto alguna cosa realizada con este material, pero como material de trabajo, lo desconocía absolutamente.
La encontré y me puse manos a la obra. La goma EVA se comercializa en planchas, de diversos grosores y medidas, en muchos colores. Se puede recortar, pegar, coser, agujerear, deformar ...
Para ser el primer trabajo que hago con este material, estoy bastante contenta. Hay muchísimos fallos, pero no ha salido del todo mal. Podemos darle un aprobado. Espero que os guste. 


Dues boles de porexpan i goma EVA per a la cigonya

Començant el cos de la cigonya

El cap i el coll. L'ànima del coll és un pal de "pinxito"

Ja tenim el cos i el cap

Plomes decoratives, escalfant el material

Detall de les ales. També escalfades

La figura va prenent la forma definitiva

La maneta del bebè. Ja només falta el cap!

Bola de porexpan i goma EVA de color rosadet

Mitja bola folrada. Ja només en falta mitja

Les orelletes, assecant-se amb l'ajut d'unes agulles d'estendre

El cap acabat. La diadema dissimula la junta de les dues meitats

El cap del bebè al seu lloc definitiu

El conjunt, ja a la botiga

Detall. Aprofitant per fer propaganda del bloc ...

2 comentaris:

Inma González ha dit...

Te ha quedado genial. Ahora, yo no sé quién te mete esas ideas en la cabeza :-p

Besitos

Júlia ha dit...

Las ideas ... yo solita, que me encanta complicarme la vida, aunque luego me queje.
Los materiales ... eso ya es otro cantar. Hay gente que me manda enlaces a páginas y a blogs muy interesantes, que me despiertan el gusanillo.
Gracias por los enlaces que me mandas siempre, Inma. Un besote.