Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 27 de novembre del 2011

Preparant el Nadal. Imants.

Ja us havia dit que hi ha gent molt previsora, oi que sí?
Una amiga m'ha encarregat uns imants per a la nevera, per a regalar-los a les companyes de feina durant les festes. És una bona idea. Es poden enviar bons desitjos amb un petit detall que es pugui utilitzar, en lloc d'enviar una postal, molt menys compromesa i que acaba en qualsevol racó o al contenidor de reciclatge de paper ...
Com altres vegades, he utilitzat com a base de l'imant una càpsula de cafè, i l'he complementat amb un botó, cosit a la càpsula, i una flor retallada en feltre, combinant els colors de les càpsules i del feltre.
Espero que el regal sigui un èxit, perquè encara que sigui un detall petit, és un gran detall.

Ya os había comentado que hay gente muy previsora, ¿verdad?
Una amiga me ha encargado unos imanes para la nevera, para regalárselos a sus compañeras de trabajo durante las fiestas. Es una buena idea. Se pueden mandar buenos deseos con un pequeño detalle que se pueda utilizar, en vez de mandar una postal, mucho menos comprometida y que acaba en cualquier rincón o en el contenedor de reciclaje de papel ... 
Como otras veces, he utilizado como base del imán una cápsula de café, y la he complementado con un botón, cosido a la cápsula, y una flor recortada en fieltro, combinando los colores de las cápsulas y del fieltro.
Espero que el regalo sea un éxito, porque aunque sea un detalle pequeño, es un gran detalle. 


Imants. Detall de la càpsula amb el botó cosit, a to amb el feltre

Detall. Per davant i per darrere

Imants de tots colors

Preparats per a regalar