Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 13 de novembre del 2011

Nespressa't. Cortina per a una cuina

Uns amics van venir a casa i van veure la cortina que havia fet amb càpsules de cafè. Els va encantar, fins el punt que me'n van encarregar una per a la seva cuina. En aquest cas, no era per a separar espais, sinó per a donar una mica de vida a la finestra.

Vaig triar les càpsules en colors adients a les rajoles de la paret. Dominen els tons terrosos, tant a la paret com a terra, però de tant en tant, en alguna rajola, hi ha dibuixos amb tocs de vermell, blanc, blau o verd. Tots aquests tons es veuen reflectits a la cortina.

Aquest matí l'hem muntada. Ha quedat molt bé, però encara no tenim fotos disponibles. De moment, puc compartir amb vosaltres el procés creatiu. Més endavant ja us ensenyaré l'efecte final. Com sempre, espero que us agradi, i si és possible, que us suggereixi alguna idea ...

Moltes gràcies, Maria i Isidre, per confiar en mi i en la meva creativitat.

Unos amigos vinieron a casa y vieron la cortina que había realizado con cápsulas de café. Les encantó, hasta el punto que me encargaron  una para su cocina. En este caso, no era para separar espacios, sino para dar un poco de vida a la ventana. 


Elegí las cápsulas en colorea adecuados a las baldosas de la pared. Dominan los tonos terrosos, tanto en la pared como en el suelo, pero de vez en cuando, en alguna baldosa, hay dibujos con toques de rojo, blanco, azul o verde. Todos estos tonos se ven reflejados en la cortina. 


Esta mañana la hemos montado. Ha quedado muy bien, aunque todavía no tenemos fotos disponibles. De momento, puedo compartir con vosotros el proceso creativo. Más adelante os enseñaré el efecto final. Como siempre, espero que os guste y, si es posible, que os sugiera alguna idea ...


Muchas gracias, María e Isidro, por confiar en mí y en mi creatividad. 


Us heu fixat en el fons d'aquesta imatge?

Racó de treball, al menjador de casa

La cortina va agafant forma

Detall dels colors

Combinació de blau, morat i un toc de blanc

Detall de la part inferior