Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 3 de novembre del 2011

Anem a sopar!!!

Aquest divendres sortirem a sopar algunes de les dones que anem al gimnàs. Suposo que celebrem el primer mig anyet de vida, no ho sé. La veritat és que sempre fa il·lusió tenir alguna cosa per celebrar, algun motiu per fer quelcom diferent. I jo, que si no m'enredo en alguna cosa no estic contenta, vaig pensar que estaria bé portar algun detallet per a les que ens trobarem.
Què podria fer que més o menys tothom pogués fer servir en un o altre moment? Se'm va acudir que un fermall era una cosa poc compromesa, i que sempre es pot trobar el conjunt ideal per lluir-lo. Vaig començar a donar voltes a la idea i al final, combinant feltre, una càpsula de cafè i una murrina de fimo amb els colors que identifiquen el gimnàs, em va sortir un fermall que crec que no està gens malament.
Una altra cosa serà que algú tingui roba dels colors adients per poder-se'l posar ...
Espero que us agradi, i que la sorpresa faci el seu efecte.

Este viernes saldremos a cenar algunas de las mujeres que vamos al gimnasio. Supongo que celebramos el primer medio añito de vida, no lo sé. La verdad es que siempre hace ilusión tener algo que celebrar, algún motivo para hacer algo distinto. Y yo, que si no me enredo en alguna cosa no estoy contenta, pensé que estaría bien llevar algún detallito para las que nos encontraremos. 
¿Qué podría realizar que más o menos todo el mundo pudiese utilizar en un momento u otro? Se me ocurrió que un broche era algo poco comprometido, y que siempre se puede encontrar el conjunto ideal para lucirlo. Empecé a darle vueltas a la idea y al final, combinando fieltro, una cápsula de café y una murrina de fimo con los colores que identifican el gimnasio, me salió un broche que creo que no está nada mal.
Otro asunto será que alguien tenga ropa de los colores adecuados para podérselo poner ...
Espero que os guste, y que la sorpresa haga su efecto.
Fermalls preparats. Formes bàsiques i els colors del gimnàs

Els fermalls ja muntats sobre la cartolina de presentació

Fermall muntat i fermall amb la presentació definitiva

4 comentaris:

Anònim ha dit...

un detall més que bonic.
Que sort que tenen les companyes ^^
Jo les fique un 10. Ara tindrás que ferne per a les monitores xD

Un abraç
MEr

Júlia ha dit...

Gràcies Mer!
Les monitores tindran el mateix regal que les companyes. El problema és que si s'apunta algú més a última hora, no em queda material, i hauré d'inventar alguna altra coseta perquè ningú es quedi sense regal.
Mira, potser faré el regal per a les monitores una mica ... diferent.
De nou, gràcies per estar tan pendent del blog. Em fa molta il·lusió rebre algun comentari de tant en tant.

dolors ha dit...

hola julia: soc la dolors, encantada del teu treball, segueix aixi, dons nosaltres gaudirem de una artista com tu. dolors.

Júlia ha dit...

Moltes gràcies Dolors!
Vaig fer els regalets amb molt de "carinyo".
No són gran cosa, però el món es va fent de cosetes petites.