Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 19 de desembre de 2010

L'amic invisible

En aquestes dates, qui més qui menys, tothom ha de fer algun regal, previst o imprevist. A mi, per aquelles coses que passen, m'ha tocat fer un regalet a una persona que no conec gaire, i no sé massa bé quins gustos té. He anat pensant en què li podria agradar, i al final m'he decidit per fer alguna cosa jo mateixa. He comprat una llana ben suau i he fet una bufanda. M'ha quedat tan bé que fins i tot he pensat a quedar-me-la jo, però això no pot ser. El regal és per la meva amiga invisible. Espero que li agradi.

En estas fechas, quien más quien menos, todo el mundo tiene que hacer algún regalo, previsto o imprevisto. A mí, por aquellas cosas que pasan, me ha tocado hacerle un regalito a una persona a la que apenas conozco, y no sé qué le podría gustar. He ido pensando en algo adecuado, y al final me he decidido por hacerle algo yo misma. He comprado una lana muy suave y he tejido una bufanda. Me ha quedado tan bien que he tenido tentaciones de quedármela, pero eso no puede ser. El regalo es para mi amiga invisible. Espero que le guste.