Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dilluns, 25 de febrer del 2013

Aitana. Una samarreta molt primaveral

Donar un toc més divertit a una senzilla samarreta blanca de tirants és molt fàcil. Hi pintem unes papallones i unes flors, hi col·loquem el nom de la nena a qui li volem regalar i ... ja tenim un regal original i diferent!

De manera molt fàcil podem fer feliç a gairebé tothom. I és que rebre un regal sempre és motiu d'alegria, però veure que el regal que et fan és especial per tu ... no es pot explicar amb paraules!

Dar un toque más divertido a una simple camiseta blanca de tirantes es muy fácil. Pintamos unas mariposas y unas flores, colocamos el nombre de la niña a la que se la queremos regalar y ... ¡ya tenemos un regalo original y diferente!

De forma muy fácil podemos hacer feliz a casi todo el mundo. Y es que recibir un regalo siempre es motivo de alegría, pero ver que el regalo que te hacen es especial para ti ... ¡no se puede expresar con palabras! 






2 comentaris:

cristina ha dit...

El nom d' Aitana és PRECIÓS, però aquesta samarreta... una monada! Les floretes, les papallones... el nom, tot, tot una cucada!
Moltes felicitats, Júlia!

Júlia ha dit...

Moltes gràcies Cristina.

Aquest és un dels dibuixos més demanats per nena. Encara que no t'ho creguis ...