Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dissabte, 3 de novembre del 2012

Libèl·lules de cordó

Ja fa temps vaig veure unes fotos que una amiga, la Cristina (http://entrenusosentrenudos.blogspot.com.es/), va compartir a internet. Eren unes libèl·lules fetes de macramé, amb cordó. Em van semblar molt maques. Representaven molt bé la forma de la libèl·lula, i semblaven fàcils de fer. Vaig agafar el primer cordó que vaig trobar i m'hi vaig posar de seguida. Tal com m'havia semblat, era molt senzill.
Des d'aleshores, he anat provant de fer-ne amb cordons de diferents gruixos, de diversos colors, i buscant-hi alguna aplicació pràctica. Les que us ensenyaré avui porten un imperdible a la part de darrere, perquè es puguin utilitzar com a detall per a la solapa d'una jaqueta o abric, per adornar un jersei o per donar un toc original a una bossa.
Espero que us agradin.

Hace tiempo vi unas fotos que una amiga, Cristina (http://entrenusosentrenudos.blogspot.com.es/), compartió en internet. Eran unas libélulas realizadas en macramé, con cordón. Me parecieron muy bonitas. Representaban muy bien la forma de la libélula, y parecían fáciles de hacer. Cogí el primer cordón que encontré y me puse manos a la obra. Tal como me había parecido, era muy sencillo.
Desde entonces, he ido probando a hacer con cordones de distintos grosores, de diversos colores, y buscándoles alguna aplicación práctica. Las que os enseñaré hoy llevan un imperdible en la parte trasera, para que se puedan utilizar como detalle para la solapa de una chaqueta o abrigo, para adornar un jersey o para dar un toque original a un bolso.
Espero que os gusten. 

4 comentaris:

Vicky Toledo ha dit...

Son monísimas!!!

Júlia ha dit...

Gracias Vicky.

Cuando las vi ... ¡me enamoré! La verdad es que se ve perfectamente la forma de la libélula, y sólo con un metro de cordón. ¡Ideal!

Lo más difícil es pasar las bolitas ...

Inma González ha dit...

Necesito que me expliques cómo hacerlo. Te llamo mañana o me llamas tú mejor cuando te venga bien.

Besitos Júlia!!

Júlia ha dit...

¡Son facilísimas!
Necesitas un metro de cordón, un par de bolitas (asegúrate que puedes enhebrarlas bien) y un poco de paciencia.
Enseguida te cuento. ;-)