Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 8 de novembre de 2012

Experimentant amb el "trapillu"

No sé ben bé com se n'ha de dir en català. En castellà n'hi diuen "trapillo". Són restes de roba que reciclen convertint-les en una tira llarga que es pot teixir. S'ha de treballar amb un ganxet força gruixut, i si mireu una miqueta per la xarxa, majoritàriament en fan catifes, cistelletes, bosses de mà, i alguna peça de bijuteria.
Una amiga, la Inma (http://uncachitodelamacu.blogspot.com.es/) em va "provocar", i no vaig parar fins que vaig aconseguir el primer cabdell ... i el segon ... i de moment ja he parat. Per començar, amb dos cabdells ja n'hi ha prou.
He fet un parell de cistelletes, molt simples. Suposo que si m'hi torno a embolicar, més endavant, aconseguiré fer alguna cosa més complicada. De moment, tinc dos cistellets, als que ja he trobat utilitat pràctica.
Us agraden?

No sé exactamente cómo hay que llamarlo en catalán. En castellano le llaman "trapillo". Son restos de tela que reciclan, convirtiéndolos en una tira larga que se puede tejer. Hay que trabajarlo con un ganchillo bastante grueso, y si miráis un poco por la red, mayoritariamente lo transforman en alfombras, cestitos, bolsos y alguna pieza de bisutería.
Una amiga, Inma (http://uncachitodelamacu.blogspot.com.es/) me "provocó", y no paré hasta conseguir el primer ovillo ... y el segundo ... y de momento ya he parado. Para empezar, con dos ovillos es suficiente.
He hecho un par de cestitos, muy simples. Supongo que si me enredo otra vez, más adelante, conseguiré hacer algo más complicado. De momento, tengo dos cestitos, a los que ya he encontrado utilidad práctica.
¿Os gustan? 


Cistelleta acabada

Detall. Flor rematada amb un botó

Detall de l'acabat de la part superior

Hi guardaré cosetes per a la cura personal

Cistelleta acabada

Detall de l'acabat de la part superior

Vista general

Detall de l'acabat. Nusos

En aquesta hi guardaré l'encens
i els ambientadors

2 comentaris:

Un cachito de Macu ha dit...

Me encantannnnn!!!

Te provoqué y vaya como lo trabajas ¡de envidia!! Si es que en imaginación no te gana nadie ehhhh!!!


Felicidades!!!

Júlia ha dit...

En imaginación no sé, pero en cabezonería ... ¡uf!

Ya lo he dicho más de una vez. Cuando se me mete algo entre ceja y ceja ... ¡tiembla mundo!

Yo les veo algunos fallos, pero es que ¡soy así! Nunca acabo de encontrar nada perfecto. Será porque la perfección no existe ...

¡Gracias!