Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 29 de juliol del 2012

Esperant en Jan ...

En Jan ha de néixer d'aquí a un parell de mesos, o potser una miqueta més aviat. La seva àvia va passar per la botiga, preguntant pels ja famosos bodis pintats a mà. En volia quatre, perquè el petitó vagi sempre ben vestit i arregladet, i em va deixar via lliure pel que fa a les il·lustracions.
Vaig repetir-ne un parell, que m'agrada molt com queden un cop acabades, i me'n vaig inventar les altres dues. Com que els pares d'en Jan fa molts anys que tenen relació amb el món sardanista, se'm va acudir que aquest seria un bon motiu per a un dels bodis. Em vaig documentar sobre el vestuari de la colla sardanista a la qual pertanyen, i vaig fer-li el dibuix a mida. Aprofitant el disseny de la samarreta que porten per ballar i els colors que porten les noies i els nois, vaig fer un bodi que, no és per dir-ho, però va quedar molt bé.
Ahir l'àvia d'en Jan, la Carme, va venir a recollir els bodis, i em va confessar que quan va veure el de la sardana (intencionadament li vaig ensenyar l'últim) se li va posar pell de gallina. Fins i tot em va fer dos petons i una abraçada. Es va emocionar ...
Espero que els trobeu divertits, i com sempre, que us agradin.

Jan tiene que nacer dentro de un par de meses, o tal vez un poco antes. Su abuela pasó por la tienda, preguntando por los ya famosos bodies pintados a mano. Quería cuatro, para que el pequeñín vaya siempre bien vestido y arregladito, y me dejó vía libre en cuanto a las ilustraciones.
Repetí un par, que me gusta mucho cómo quedan una vez acabadas, y me inventé las otras dos. Como los padres de Jan hace muchos años que tienen relación con el mundo sardanista, se me ocurrió que éste sería un buen motivo para uno de los bodies. Me documenté sobre el vestuario de la "colla" sardanista a la que pertenecen, y le hice el dibujo a medida. Aprovechando el diseño de la camiseta que llevan para bailar y los colores que llevan las chicas y los chicos, pinté un body que, no es por decir, pero quedó muy bien. 
Ayer, la abuela de Jan, Carme, vino a recoger los bodies, y me confesó que cuando vio el de la sardana (intencionadamente se lo enseñé el último) se le puso la carne de gallina. Incluso me dio dos besos y un abrazo. Se emocionó ...
Espero que los encontréis divertidos, y como siempre, que os gusten.



Tanca i globus

Tanca i globus. Detall

Els ja famosos peixets ...

Peixets. Detall. Jugant amb les combinacions de colors

El sol i la lluna. Compartint un mateix cel

La lluna i els estels en un costat ...

... i el sol i els ocells a l'altre

La sardana, reinterpretada

Negre i fúcsia. Els colors de la colla

En Jan. El sardanista més petitó

4 comentaris:

Rosa ha dit...

Pero qué bonitos son todos!!

Y el detalle de la sardana... ¡No me extraña que se emocionara!

¡Eres una artista!

Júlia ha dit...

Muchas gracias.

Voy a ponerme manos a la obra, que tengo algunos encarguillos más ... y como no espabile no voy a terminar.

Unknown ha dit...

Te felicito por tu creatividad y tu talento, eres toda una artista.
Milita

Júlia ha dit...

Muchas gracias Milita.

Espero que te pases a menudo por el blog. Serás bienvenida. :-)