Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 22 de juliol de 2012

L'Aina i l'Arnau. Dos cosinets afortunats

En Manel té un company de feina, en David, a qui un dia se li va acudir de comentar-li això del meu bloc. En David se'l va mirar ... i li va encantar! Justament la setmana que ve, la seva nebodeta Aina farà un any, i li volia fer un regal d'aquells tan especials ... Em va enviar un correu i em va demanar si podia pintar-li una samarreta ... diferent. Volia que hi dibuixés el peluix preferit de la mare de l'Aina quan era petita. Em va fer arribar un parell de fotografies i li vaig pintar l'hipopòtam vermell, d'ulls grossos i rodons ...
Uns dies més tard, em va tornar a escriure. Té un nen molt petitó, l'Arnau. Encara no té ni dos mesos, però a en David li van agradar tant les fotos de la samarreta de l'Aina que em va demanar un parell de bodis per a l'Arnau. Els protagonistes són un drac, "el petit drac" i un gatet.
En David ho tindrà tot demà mateix. Vosaltres ja podeu veure'n el resultat avui. Com sempre, espero que us agradi.

Manel tiene un compañero de trabajo, David, a quien un día se le ocurrió comentarle lo de mi blog. David le echó una ojeada ... ¡y le encantó! Justamente la próxima semana, su sobrinita Aina cumplirá un año, y quería hacerle un regalo de aquellos tan especiales ... Me mandó un correo y me pidió si podía pintarle una camiseta ... diferente. Quería que le dibujase el peluche preferido de la mamá de Aina cuando era chiquitita. Me hizo llegar un par de fotografías y le pinté el hipopótamo rojo, de ojos grandes y redondos ...
Unos días más tarde, me escribió de nuevo. Tiene un niño muy pequeño, Arnau. Todavía no tiene ni dos meses, pero a David le gustaron tanto las fotos de la camiseta de Aina que me pidió un par de bodies para Arnau. Los protagonistas son un dragón, "el petit drac" y un gatito.
David lo tendrá todo mañana mismo. Vosotros ya podéis ver el resultado hoy. Como siempre, espero que os guste.

Samarreta i hipopòtam per davant

Samarreta i hipopòtam per darrere

L'hipopòtam fa la volta a la samarreta

Samarreta per a l'Aina preparada per a embolicar

Embolcall a to amb el dibuix. Vermell

Arnau, el petit drac

Detall. La flama li dóna un toc de color

Bodi per a l'Arnau a punt per a embolicar

Embolcall a to amb el dibuix. Verd

Bodi per a l'Arnau. Gatet

El gatet és de color taronja,
perquè entoni amb el color cru del bodi

Detall. Cabdell en color complementari, per a contrastar

Bodi a punt per a embolicar

Embolcall a to amb el dibuix. Taronja

Tot a punt per regalar.
Embolcalls en forma de caramel