Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dilluns, 16 de juliol de 2012

Penjolls de fimo. Simfonia en blau.

Segueixo treballant. A estonetes, esgarrapant minuts al llarg del dia. Poc a poc vaig fent petits treballs i avançant algunes idees i creacions.
Aquesta vegada comparteixo amb vosaltres uns penjolls de fimo. Realitzats a base d'una murrina en espiral, en un degradat de color blau i muntats sobre una base de fimo negre.
L'acabat setinat s'aconsegueix polint la peça ja cuita, amb paper de vidre a l'aigua, començant per un gra gruixut i acabant per un gra gairebé imperceptible. Per acabar de donar-li el toc, un retall de roba gruixuda de cotó funciona a la perfecció.
Espero que us agradin.

Sigo trabajando. A ratitos, arañando minutos a lo largo del día. Poco a poco voy haciendo pequeños trabajos y avanzando algunas ideas y creaciones. 
Esta vez comparto con vosotros unos colgantes de fimo. Realizados a base de una murrina en espiral, en un degradado de color azul y montados sobre una base de fimo negro.
El acabado satinado se consigue puliendo la pieza ya cocida, con papel de lija al agua, empezando por un grano grueso y acabando por un grano casi imperceptible. Para acabar de darle el toque, un recorte de tela gruesa de algodón funciona a la perfección. 
Espero que os gusten.