Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 5 de febrer del 2012

L'amic fotògraf

Segueixo amb la sèrie de regal personalitzat. Em van encarregar un detall per a un fotògraf professional, aficionat als rellotges antics, i fidel a un tipus de vestuari concret: pantalons de pana, camisa de quadres, a l'estil dels llenyataires, espardenyes d'espart ...
Amb una petita explicació de les característiques físiques vaig haver-me de fer una idea del personatge, i pel que es veu vaig encertar força.
La figura està feta amb fang refractari i decorada amb òxids. Alguns detalls estan fets aprofitant pals de "pinxito" i un tros de fil de niló amb l'ànima de filferro. 
Com sempre, espero que us agradi. 

Sigo con la serie de regalo personalizado. Me encargaron un detalle para un fotógrafo profesional, aficionado a los relojes antiguos, y fiel a un tipo de vestuario concreto: pantalón de pana, camisa a cuadros, al estilo de los leñadores, alpargatas de esparto ...
Con una pequeña explicación de las características físicas tuve que hacerme una idea del personaje, y por lo visto acerté bastante. 
La figura está realizada en arcilla refractaria y decorada con óxidos. Algunos detalles se hicieron aprovechando palos de pinchito y un trozo de hilo de nylon con interior de alambre.
Como siempre, espero que os guste. 

Figura acabada

Vista superior

Vista posterior

Detall. Trípode i placa de l'empresa

Detall

2 comentaris:

isa ha dit...

increible Júlia tu trabajo!!!deberias hacer un album en facebook
enhorabuena amiga!!!!

Júlia ha dit...

¡Gracias Isa!
En facebook comparto cada nueva entrada que publico en el blog.
Me encanta que la gente comente mi trabajo, y si es en positivo, todavía más.