Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 8 de desembre del 2013

Estan de moda els hipopòtams???

És curiós. Amb la quantitat d'il·lustracions diferents que tinc al catàleg, que en poc més d'una setmana em demanin el mateix dibuix dues vegades ...
És el dibuix de l'hipopòtam, de fet la hipopòtama, que vaig dissenyar per a l'Indiana, ja fa un temps. Me l'han demanat per a un bodi i per a una samarreta. El bodi, si fa no fa, tot i que anava creuat cap a la banda contrària, ha quedat molt similar al que vaig pintar per a l'Indiana. La única condició era que la silueta fos en color fúcsia. Cap problema. En un vist i no vist he tingut llest el bodi per a l'Ariadna.
Pel que fa a la samarreta ... ha estat un altre cantar. És per a la Lola, a qui ja he pintat una pila de bodis. La samarreta que m'han portat tenia la marca del fabricant al davant, i a més d'incorporar la marca al disseny i que no quedés com un afegit, he hagut de redissenyar el dibuix. La hipopòtama havia de ser una mica més gran, per tal d'adaptar-se a la mida de la samarreta. Com que en color fúcsia ja m'agradava, he repetit color. A l'àvia de la Lola li ha encantat. Li portarà aquesta setmana, a Galícia, on va a celebrar les festes.
Què us agrada més? Bodi o samarreta? Han quedat prou bé, no?

Es curioso. Con la cantidad de ilustraciones distintas que tengo en el catálogo, que en poco más de una semana me pidan el mismo dibujo dos veces ...
Es el dibujo del hipopótamo, de hecho la hipopótama, que diseñé para Indiana, hace ya un tiempo. Me lo han pedido para un body y para una camiseta. El body, más o menos, aunque iba cruzado hacia el lado contrario, ha quedado muy similar al que pinté para Indiana. La única condición era que la silueta fuese en color fúcsia. Ningún problema. En un visto y no visto he tenido listo el body para Ariadna.
En cuanto a la camiseta ... ha sido otro cantar. Es para Lola, a quien ya he pintado un montón de bodies. La camiseta que me han traido tenía la marca del fabricante en la parte delantera, y además de incorporar la marca al diseño y que no quedase como un añadido, he tenido que rediseñar el dibujo. La hipopótama tenía que ser un poco más grande, para adaptarse al tamaño de la camiseta. Como en color fúcsia ya me gustaba, he repetido color. A la abuela de Lola le ha encantado. Se la llevará esta semana, a Galicia, donde va a celebrar las fiestas.
¿Qué os gusta más? ¿Body o camiseta? Han quedado bastante bien, ¿no?






  

2 comentaris:

cristina ha dit...

Tots els teus dissenys són una passada de rebonics, tots! els hipopotams, les papallones, tots...
Que tinguis un bon dia!

Júlia ha dit...

Moltes gràcies Cristina!

Faig el que puc. De vegades quedo més contenta amb el resultat. Altres vegades penso que podría millorar molt, però m'encanta aquesta feina!