Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 19 de desembre de 2013

Ha arribat la Bruna!!!

Avui, quan faltaven deu minutets per les tres de la tarda, ha arribat al món la Bruna. Ja era hora. Ha estat una nena tan buscada i tan desitjada que tots hem estat molt contents quan hem conegut la notícia. Segur que serà una mimadeta ... je je je.
Fa dies que vaig preparar-li un regalet. Li vaig pintar un bodi molt especial. El primer que pinto amb un sol color. No us penseu que és avorrit, no. Em va quedar moníssim. Per prevenir, vaig pintar-n'hi un de la talla d'un mes. La Bruna és petitona, així que espero que pugui portar-lo durant uns quants dies.
Benvinguda Bruna!
Enhorabona David i Meritxell!

Hoy, cuando faltaban diez minutitos para las tres de la tarde, ha llegado al mundo Bruna. Ya era hora. Ha sido una niña tan buscada y tan deseada que todos hemos estado muy contentos cuando hemos conocido la noticia. Seguro que será una mimadita ... je je je.
Hace días que le preparé un regalito. Le pinté un body muy especial. El primero que pinto con un solo color. No creáis que es soso, no. Me quedó monísimo. Para prevenir, lo pinté en la talla de un mes. Bruna es chiquitina, así que espero que pueda llevarlo durante unos cuantos días.
¡Bienvenida Bruna!
¡Enhorabuena David y Meritxell!