Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 17 de novembre de 2013

Aishia. Un encàrrec ... diferent

Van venir a la botiga els papes de l'Aishia. A la nena li faltava poquet per néixer, i li anaven preparant les cosetes per donar-li la benvinguda quan arribés. Ho volien tenir tot a punt quan arribés el moment.
Em van començar a demanar coses amb moltes lletres, i vaig haver-ho d'anotar tot molt bé, per no equivocar-me en cap dels escrits. La veritat és que no m'havien demanat mai cap il·lustració amb tanta cal·ligrafia! Va ser un treball diferent, però molt interessant. 

Vinieron a la tienda los papás de Aishia. A la niña le faltaba poquito para nacer, y le iban preparando las cositas para darle la bienvenida cuando llegase. Querían tenerlo todo listo cuando llegase el momento. Empezaron a pedirme cosas con muchas letras, y tuve que anotarlo todo muy bien, para no equivocarme en ninguno de los escritos. ¡La verdad es que nunca me habían pedido una ilustración con tanta caligrafía! Fue un trabajo diferente, pero muy interesante.Em van demanar que posés el nom en un bodi que ja estava i·lustrat. Quina responsabilitat! El pitjor va ser fixar la pintura amb la planxa. Vaig haver d'anar amb molt de compte per no fer malbé els cors ...

Me pidieron que pusiera el nombre en un body que ya estaba ilustrado. ¡Qué responsabilidad! Lo peor fue fijar la pintura con la plancha. Tuve que ir con mucho cuidado para no estropear los corazones ... També volien un bodi amb una llegenda. I amb moltes papallones de color rosa. Com que en aquest no hi havia el nom de la nena, i en tots els altres sí, vaig preparar-los una petita sorpresa. El nom d'Aishia i una papalloneta al culet del bodi! Els va encantar.

También querían un body con una leyenda. Y con muchas mariposas de color rosa. Como en éste no figuraba el nombre de la niña, y en todos los otros sí, les preparé una pequeña sorpresa. ¡El nombre de Aishia y una mariposita en el culete del body! Les encantó.

I l'acròstic!!! Ai mareta! Espero no equivocar-me en cap lletra. I ... com ho faig perquè es vegi bé el nom? ... i perquè no es vegi un munt de lletres sense solta ni volta? ... i com ho "adorno" perquè no quedi avorrit? Potser un estel? Sí, sí. Un estel amb una cua llaaaaaarga i plena de llacets. De color rosa, és clar. 
A veure ... Concentració ... 

¡¡¡Y el acróstico!!! ¡Ay mamá! Espero no equivocarme en ninguna letra. Y ... ¿cómo lo hago para que se vea bien el nombre? ¿... y para que no se vea un montón de letras sin ton ni son? ¿ ... y cómo lo adorno para que no resulte aburrido? ¿Tal vez una cometa? Sí, sí. Una cometa con una cola laaaaaaarga y llena de lacitos. De color rosa, por supuesto. 
A ver ... Concentración ... 
I per fi, la princesa. Ja ho sé, que porta una vareta màgica, i més que una princesa sembla una fada, però és que és la princesa dels desitjos. Ja n'havia pintat una, la van veure i els va encantar. Havia de fer-la molt més petita, perquè gairebé no hi havia espai al bodi, i volia mantenir tots els detallets. Em va costar una mica ubicar-ho tot en tan poc espai, però me'n vaig sortir prou bé. I el millor de tot. Als papes de l'Aishia els va encantar. Feina feta!

Y por fin, la princesa. Ya lo sé, que lleva una varita mágica, y más que una princesa parece un hada, pero es que es la princesa de los deseos. Ya había pintado una, la vieron y les encantó. Tenía que hacerla mucho más pequeña, porque casi no había espacio en el body, y quería mantener todos los detallitos. Me costó un poco ubicarlo todo en tan poco espacio, pero me salí con la mía. Y lo mejor de todo. A los papás de Aishia les encantó. ¡Conseguido!


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Qué imaginación!! Qué preciosidad!! Eres una gran artista.

Júlia ha dit...

Gracias Reme. :-)

Simplemente intenté reflejar sobre la tela lo que pidieron los papis.