Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimarts, 9 d’abril de 2013

El gat amb bótes ... o no

Doncs no. Aquest no és el gat del conte, i no porta bótes. És un gatet que somia que ha atrapat la lluna. La té lligada com si fós un globus, i agafa el fil amb la cua. El ratolinet s'ho mira bocabadat. 

És un dels dibuixos que més em demanen quan m'encarreguen que pinti algun bodi, o alguna bosseta amb el gorret, els peücs i les manyoples. Sempre surten diferents. Això és el que té fer les coses a mà, que mai són iguals del tot.

Espero que us agradin els treballs que us ensenyo avui. 

Pues no. Este no es el gato del cuento, y no lleva botas. Es un gato que sueña que ha atrapado la luna. La tiene atada como si fuese un globo, y sujeta el hilo con el rabo. El ratoncito lo mira embobado.

Es uno de los dibujos que más me piden cuando me encargan que pinte algún body, o alguna bolsita con el gorrito, los patucos y las manoplas. Siempre salen distintos. Esto es lo que tiene hacer las cosas a mano, que nunca son del todo iguales.

Espero que os gusten los trabajos que os enseño hoy.