Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 6 de desembre de 2012

Ambientadors de lavanda molt ... a la moda

Un tros de filferro, uns retallets de feltre, botons que queden abandonats en algun calaix, una mica de cua de rata, fil i agulla i un grapadet de floretes d'espígol, tan aromàtiques ... Tot això és el que es necessita per a realitzar uns perfumadors d'armari o de calaixos ben originals.

Un dia se'm va acudir. No sé ni com. I vaig pensar "per què no?". Tinc tot el que necessito. Ho provo! I em va sortir tot el que ara comparteixo amb vosaltres en fotografia. Casa meva fa una oloreta genial. Espero que us agradi.

Un trozo de alambre, unos retalitos de fieltro, botones que quedan abandonados en algún cajón, un poco de cola de ratón, aguja e hilo i un puñadito de flores de espliego, tan aromáticas ... Todo esto es lo que se necesita para realizar unos perfumadores de armario o de cajones muy originales.

Un día se me ocurrió. No sé ni cómo. Y pensé "¿por qué no?". Tengo todo lo que necesito. ¡Lo pruebo! Y me salió todo lo que ahora comparto con vosotros en fotografía. Mi casa huele genial. Espero que os guste.