Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Ensenya els calçotets!!!

Fa uns quants dies va ser l'aniversari d'en Joan, que va fer vuit anys. El seu germà, l'Hèctor, n'havia fet quatre uns mesos abans. L'aniversari d'en Joan va ser l'excusa per fer-los a tots dos un regal. Els volia pintar una samarreta amb algun dels seus personatges preferits, però va ser impossible trobar samarretes blanques, i mira que sembla tan fàcil ...
Com que a la botiga teníem calçotets blancs, vaig pensar que seria una bona idea pintar-n'hi un a cada un. A en Joan, evidentment, li agraden els superherois, i a l'Hèctor (a mi no m'agrada gens, però si a ell li agrada ... què hi farem!) en Bob Esponja. Uf!
Vaig buscar dos calçotets de la talla adient i vaig anar per feina. Ara, si convé, poden ensenyar tranquil·lament els calçotets. Són únics al món mundial!
Per cert, els van fer molta gràcia.
Us agraden?

Hace unos días fue el cumpleaños de Joan, que cumplió ocho años. Su hermano, Hèctor, había cumplido cuatro unos meses antes. El cumpleaños de Joan fue la excusa para hacerles a los dos un regalo. Quería pintarles una camiseta con alguno de sus personajes preferidos, pero fue imposible encontrar camisetas blancas, y mira que parece tan fácil ...
Como en la tienda teníamos calzoncillos blancos, pensé que sería una buena idea pintar uno para cada uno. A Joan, evidentemente, le gustan los superhéroes, y a Hèctor (a mí no me gusta en absoluto, pero si a él le gusta ... ¡qué le vamos a hacer!) Bob Esponja. ¡Uf!
Busqué dos calzoncillos de la talla adecuada y me puse manos a la obra. Ahora, si conviene, pueden enseñar tranquilamente los calzoncillos. ¡Son únicos en el mundo mundial!
Por cierto, les hicieron mucha gracia.
¿Os gustan? 





4 comentaris:

un cahito de macu ha dit...

Qué graciosos son jajajaj. ¿Los hay en versión mujer con algún actor que nos guste? (me faltan las cejas) jjajaja

Sílvia ha dit...

Xulísiims!!! A veure i ara aniran esenyant-los per tot arreu!!! jajajaja!

Júlia ha dit...

Inma ... ni siquiera se me había ocurrido pintar algo en "versión femenina", aunque igual algún día me animo.
Mientras no me pidan que pinte un tanga ...

Júlia ha dit...

Gràcies Sílvia.
No, no els van ensenyant. Alguna vegada els he vist i els he preguntat si els portaven, i en Joan m'ha dit si em pensava que sempre portaven els mateixos ...
I és clar que no!
Però em faria gràcia que algun dia que els portessin m'ho vinguessin a dir.