Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimarts, 4 de setembre de 2012

Aitana

Sembla que va corrent la veu, i cada cop tinc més encàrrecs. Aquest cop és la Sandra, que em demana si puc pintar-li un conjunt ben petitó, per a una amiga que tindrà una nena, l'Aitana. El dia ja és molt a prop, i li córre una mica de pressa, perquè li faria il·lusió que li posessin el conjunt el dia del seu naixement.
Em poso mans a l'obra de seguida, i tal com em suggereix la Sandra, il·lustro el gorret i les manyoples amb unes espirals, que converteixo en ales de papallona al dibuix del petit bodi.
Molt senzillet però molt alegre. Espero que us agradi, i que l'Aitana s'hi trobi còmoda.
Benvinguda al món, Aitana.

Parece que va corriendo la voz, y cada vez tengo más encargos. Esta vez es Sandra, que me pide si puedo pintarle un conjunto muy chiquitín, para una amiga que tendrá una niña, Aitana. El día está ya muy cerca, y le corre un poco de prisa, porque le haría ilusión que le pusieran el conjunto el día de su nacimiento.
Me pongo enseguida manos a la obra, y tal como me sugiere Sandra, ilustro el gorrito y las manoplas con unas espirales, que transformo en alas de mariposa en el dibujo del diminuto body.
Muy sencillito pero muy alegre. Espero que os guste, y que Aitana lo encuentre cómodo.
Bienvenida al mundo, Aitana. 


Bodi, gorret i manyoples

Detall

Aitana. Papallones

Detall de les espirals