Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimecres, 29 d’agost de 2012

Benvinguda Paula. Tres bodis per a tu.

Ja fa dies que van fer el regal, però ja se sap que a l'estiu anem una mica més poc a poquet, per la calor, perquè fem alguna escapadeta a la platja sempre que podem, i perquè tot i que els dies són més llargs, sembla que tot va a càmera lenta.

M'han dit que van agradar molt, i segur que els faran servir sovint. M'alegro que els agradessin, i vull compartir amb vosaltres aquests nous treballs. De vegades poden semblar una mica repetitius, però pinto cada bodi i cada samarreta a consciència, encara que el dibuix s'assembli molt a altres dibuixos anteriors. En aquest cas, vaig rebre instruccions força precises de quin dibuix volia la persona que feia el regal, i d'on volia exactament que el col·loqués al bodi.

Benvinguda Paula.

I moltes gràcies Carmen.

Espero que us agradin també a vosaltres.

Hace días que hicieron el regalo, pero ya se sabe que en verano vamos un poco más despacito, por el calor, porque hacemos alguna escapadita a la playa siempre que podemos, y porque aunque los días son más largos, parece que todo vaya a cámara lenta.

Me han dicho que gustaron mucho, y seguro que los usarán a menudo. Me alegro de que les gustasen, y quiero compartir con vosotros estos nuevos trabajos. A veces pueden parecer un poco repetitivos, pero pinto cada body y cada camiseta a conciencia, aunque el dibujo se parezca mucho a otros dibujos anteriores. En este caso, recibí instrucciones bastante precisas de qué dibujo quería la persona que hacía el regalo, y de dónde quería exactamente que lo colocase en el body.

Bienvenida Paula. 

Y muchas gracias Carmen. 

Espero que os gusten también a vosotros. 


Bodis preparats per a embolicar

El tren, en tons rosats, blaus i morats

Papallones i floretes. Ja tot un clàssic

Papallones. Detall

El jardí de la Paula

Detall de la il·lustració

Detall

Papallones. Detall

A punt per a regalar