Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimecres, 20 de juliol del 2011

Arriba la Festa Major, i amb ella ... ELS FOCS !!!

Aquest any se celebrarà la 41ª edició del Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Si alguna vegada hi heu anat, ja sabreu de què parlo. Si no hi heu anat mai, potser va essent hora de fer una escapadeta. Des de la roca de Sa Palomera, on comença la Costa Brava, hi ha un espectacle increïble de llum, soroll, colors, ... Cada any les pirotècnies se superen, i han ofert espectacles realment emocionants. Des d'abans de començar fins molta estona després d'haver-se acabat, hi ha autèntiques riuades de gent per la platja, pel passeig, pels carrers, ...  Ja us ho he dit. Si no hi heu anat mai, potser va essent hora d'animar-s'hi. El millor lloc és a la voreta de l'aigua, gairebé mullant-se els peus, però de fet, l'espectacle és tan impressionant que qualsevol lloc és bo per a gaudir-ne. Us deixo un tastet de les fotos que m'agrada fer cada any. M'he de carregar amb el trespeus, i he d'anar una mica incòmoda, però el resultat m'agrada tant que no ho puc evitar. Vaig provar de fer fotos un dia, quan les càmeres digitals encara eren ciència-ficció, i des del primer dia no he pogut parar de fer-ne. Espero que en gaudiu. Bones festes!


Este año se celebrará la 41ª edición del Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Si alguna vez habéis ido, ya sabéis de qué estoy hablando. Si no habéis ido nunca, tal vez va siendo hora de una escapadita. Desde la roca de Sa Palomera, donde empieza la Costa Brava, hay un espectáculo increíble de luz, ruido, colores, ... Cada año las pirotecnias se superan, y han ofrecido espectáculos realmente emocionantes. Desde antes de empezar hasta mucho después de haber terminado, auténticas riadas de gente caminan por la playa, por el paseo, por las calles, ... Ya lo he dicho. Si no habéis estado nunca, tal vez va siendo hora de animarse. El mejor lugar es a la orilla del mar, casi mojándose los pies, pero con un espectáculo tan impresionante, cualquier lugar es bueno para disfrutarlo.
Os dejo una pequeña muestra de las fotos que me gusta hacer cada año. Tengo que ir cargada con el trípode, y la verdad es que no es demasiado cómodo, pero el resultado me gusta tanto que no lo puedo evitar. Probé a hacer fotos un día, cuando las cámaras digitales todavía eran ciencia ficción, y desde el primer día no he podido parar. Espero que os gusten. ¡Felices fiestas!

Abans de començar el llançament

Pirotècnia Santa Chiara

Pirotècnia Santa Chiara

Pirotècnia Vulcano

Pirotècnia Vulcano

Pirotècnia Martí

Pirotècnia Martí

Pirotècnia Igual

Pirotècnia Apogée Fireworks

Les restes de l'espectacle, a la platja

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bien te han quedado las fotos!
Pasate por el blog y ayudame a decidir como celebrar mi primer CumpleBlog!
Un abrazo
Mer

Virtualshop ha dit...

Fueron preciosos los fuegos, y que decir para salir de ahi con el coche, me tube que quedar hasta las dos de la mañana porque no habia forma de poder salir, aprovechamos para ver los puestitos, tomar un heladito y disfrutar un poco la noche de forma sana.