Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

divendres, 3 de juny de 2011

Gira-sols

Últimament estic investigant amb les càpsules de cafè usades. En tinc moltíssimes, i miro i remiro per internet, a veure si trobo alguna cosa interessant per fer. Gairebé tot el que trobo són cosetes molt bàsiques. Aixafem la càpsula i la convertim en un penjoll, un anell o unes arracades. Així de simple.
M'encanta complicar-me la vida, així que intento fer coses una mica més ... diguem-ne sofisticades, més treballades. Hi combino altres materials: botons, feltre, cordó, imants, fimo ... i així aconsegueixo resultats una mica més variats. De fet la càpsula aixafada no deixa de ser un cercle de color, i combinant-la amb altres matèries aconseguim efectes més interessants.
Avui us porto uns gira-sols, o això és el que pretenen representar. Estan fets amb càpsules de cafè, feltre per polir la part de darrere, cua de rata de color groc i fimo de diferents colors. Els materials els he unit amb fil i agulla. Sí, sí, cosint. I alguns d'aquests gira-sols els he convertit en fermalls originals i alguns altres en punts de llibre. 
Aquest matí algú ha rebut com a regal el primer punt de llibre (els vaig acabar ahir a la tarda), i he de confessar que li ha encantat! Sóc feliç. 

Últimamente estoy investigando con las cápsulas de café usadas. Tengo muchísimas, y miro y remiro por internet, a ver si encuentro algo interesante en lo que usarlas. Casi todo lo que encuentro son cosas muy básicas. Aplastamos la cápsula y la convertimos en un colgante, un anillo o unos pendientes. Así de simple. 
A mí me encanta complicarme la vida, así que intento hacer cosas un poco más ... digamos sofisticadas, más trabajadas. Combino con las cápsulas otros materiales: botones, fieltro, cordón, imanes, fimo, ... y así consigo resultados un poco más variados. De hecho, la cápsula aplastada no deja de ser un círculo de color, y combinándola con otros materiales se consiguen efectos más interesantes.
Hoy traigo unos girasoles, o eso es lo que pretenden representar. Están realizados con cápsulas de café, fieltro para pulir la parte trasera, cola de ratón de color amarillo y fimo de distintos colores. Los materiales los he unido con aguja e hilo. Sí, sí, cosiendo. Y algunos de estos girasoles los he convertido en broches originales y otros en puntos de libro.
Esta mañana alguien ha recibido como regalo el primer punto de libro (los acabé ayer por la tarde), y debo confesar que le ha encantado. Soy feliz.

Gira-sols inacabats. Fimo preparat per a la murrina

Gira-sols inacabats. Fermalls. Detall del darrere

Fermall acabat. Per davant i per darrere

Fermalls

Detall del punt de llibre

Punts de llibre acabats