Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 29 de setembre de 2011

Murrines, murrines i més murrines. Jack Skellington.

Fa dies que volia publicar una nova entrada, però si no era per una cosa era per una altra, i al final no trobava mai el moment. Avui he decidit que sí, que d'avui no passava, que ja són més de dos mesos sense cap novetat, i això no pot ser de cap de les maneres!


Us porto una murrina de Jack Skellington, el personatge de la pel·lícula de Tim Burton "Pesadilla antes de Navidad". Em va costar força de realitzar. Està feta amb fimo blanc i negre, a base de xurros molt prims i de plaques amb formes diverses, intentant encaixar-ho tot per a aconseguir la cara del personatge. Una feinada, tot i que el resultat no està del tot malament. Es veuen els xurros que formen la peça, però és que era realment complicat de millorar. N'he fet penjolls i "pins". A veure què us en sembla!


Hace días que quería publicar una nueva entrada, pero si no era por una cosa era por otra, y al final no encontraba nunca el momento. Hoy he decidido que sí, que de hoy no pasaba, que ya son más de dos meses sin ninguna novedad, y eso no puede ser ¡de ninguna manera!


Traigo una murrina de Jack Skellington, el personaje de la película de Tim Burton "Pesadilla antes de Navidad". Me costó bastante realizarla. Está hecha con fimo blanco y negro, a base de churros muy delgados y de placas con formas diversas, intentando encajarlo todo para conseguir la cara del personaje. Un trabajo enorme, aunque el resultado no está nada mal. Se ven los churros que conforman la pieza, pero es que era realmente complicado mejorarlo. He convertido la murrina en colgantes y "`pins". ¡A ver qué os parece!


3 comentaris:

Inma González ha dit...

Qué me va a parecer, si te compré uno porque a Pablo le encantó!!

Júlia ha dit...

Me alegro de que le gustase a Pablo.
No te creas que resultó fácil ¿eh? que tuve que hacer un montón de "inventos" para conseguir la forma ...

Inma González ha dit...

Después d enterarme un poco de cómo se trabaja para mí que debió ser tela de difícil así que no, no puede ni imaginármelo.