Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimarts, 31 de maig de 2011

Hem estat de reformes!

No fa gaire vam aprofitar uns dies de festa per retocar una mica la botiga. Vam pintar i vam fer endreça. En un raconet hi ha un minijardí, la base del qual estava molt deteriorada per una inundació que hi va haver fa anys. No teníem tesel·les per a arreglar-la, però jo havia fet unes rajoletes de ceràmica, pensant en utilitzar-les en una taula per al terrat. La taula no la vaig fer mai, però les rajoletes van resultar ideals per a la reforma del jardinet. 
Per ser la primera vegada que em va tocar fer de manobre no va quedar gens malament, no? I els colors, tot i no ser els mateixos que a la paret, no desentonen gens ni mica, no trobeu?

No hace mucho aprovechamos unos días de fiesta para retocar un poco la tienda. Pintamos y pusimos un poco de orden. En un rinconcito hay un minijardín, cuya base estaba muy deteriorada por una inundación que hubo hace unos años. No teníamos teselas para repararla, pero yo había realizado unas baldositas de cerámica, pensando en utilizarlas en una mesa para la azotea. La mesa no llegué a hacerla nunca, pero las teselas resultaron ideales para la reforma del jardincillo.
Para ser la primera vez que me tocó hacer de "albañil" no quedó nada mal, ¿no? Y los colores, aunque no eran los mismos que los de la pared, no desentonan nada de nada, ¿no creéis? 

Vista general del jardinet

Una mica de pedra volcànica acaba de rematar la feina


2 comentaris:

Dolo ha dit...

Molt maco, m´agrada molt....

Júlia ha dit...

Moltes gràcies, Dolo.
Era la meva primera vegada amb el "pegoland", i em van quedar les mans ... com si m'hagués posat uns guants!
L'endemà em feia mal tot, de tanta estona en postures impossibles ...