Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

divendres, 18 de febrer del 2011

Antiguitats. Tres en ratlla

El tres en ratlla és un joc molt senzill, al qual pot jugar qualsevol persona, a qualsevol lloc i amb materials d'allò més simples. Es pot jugar amb pedres, amb branquetes, amb cigrons, ... Gairebé és infinita la quantitat de coses que poden servir com a fitxes per jugar-hi. 
Avui us porto uns tres en ratlla fets amb una base de fusta pintada, i amb peces fetes de ceràmica, amb molta cura i amb una alta dosi d'imaginació. Una feinada, sí, però queden tan graciosos ...

El tres en raya es un juego muy sencillo, al que puede jugar cualquier persona, en cualquier parte y con materiales de lo más simple. Se puede jugar con piedras, con ramitas, con garbanzos, ... Es casi infinita la cantidad de cosas que pueden usarse como fichas para jugar. 
Hoy os traigo unos tres en raya realizados con una base de madera pintada, y con piezas de cerámica, realizadas con mucho mimo y una alta dosis de imaginación. Un curro enorme, sí, pero quedan tan graciosos ...






1 comentari:

Jéssica López ha dit...

Que bonitos son Nat, super originales.