Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 17 de febrer del 2011

Antiguitats. Més imatges

D'aquí a poquet arribarà la primavera, i amb el bon temps ens vindrà de gust fer més activitats a l'aire lliure. La gent es comença a preparar per les comunions, els vestits, els àpats, els convidats, els detallets, ... Entre les meves fotos antigues he trobat aquesta, d'una nina que vaig fer per a una comunió. En vaig fer unes quantes més, que segurament estaran en algun prestatge. De la única que en conservo la imatge és d'aquesta. Espero que us agradi.

Dentro de poquito llegará la primavera, y con el buen tiempo nos apetecerá hacer más actividades al aire libre. La gente empieza a prepararse para las comuniones, los vestidos, las comilonas, los invitados, los detallitos, ... Entre mis fotos antiguas he encontrado ésta, de una muñeca que hice para una comunión. Hice unas cuantas más, que seguramente estarán en alguna estantería. De la única que conservo una imagen es de ésta. Espero que os guste.

El fang tenyit de colors facilita molt la feina.
Uns confits, un toc de color daurat i ... llestos!

3 comentaris:

Jéssica López ha dit...

Genial Nat, una idea estupenda...!!!

Anònim ha dit...

Hola hola...
Muy bonitas.. Has visto las falleras que he hecho para las fiestas?
Un abrazo desde ecounico.tk !

Júlia ha dit...

¿Falleras? No las he visto, pero seguro que son chulísimas. Llevan tantos detalles las falleras que tiene que ser una gozada poder recrearlas.
Ahora mismo me voy a verlas.