Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 14 de setembre del 2014

Fisioteràpia, bicicletes i pessigolles ...

Aquest encàrrec va ser una mica ... complicat.
Va venir una noia i em va demanar que resumís, en una il·lustració, a més de la seva professió, l'afició que la unia amb els pares de l'Albert. 
Ella era fisioterapeuta (uf! i això ... com es dibuixa???) i l'afició en comú eren les sortides en bicicleta. Això ja era més fàcil. Es complicava amb el nom del grup, "Pessigolles".
Ai mareta! Com podia copsar tot això en un sol dibuix, i que a més, resultés prou infantil com per a un bodi de bebè? 
Vaig pensar-hi molt, i ho vaig aconseguir! 
Les mans, a manera d'arbres, representen el treball del massatge. La bicicleta, queda clar. I les pessigolles ... les veieu?
Benvingut Albert!

Este encargo fue un poco ... complicado.
Vino una chica y me pidió que resumiera, en una ilustración, además de su profesión, la aficion que la unía a los padres de Albert.
Ella era fisioterapeuta (¡uf! y esto ... ¿¿¿cómo se dibuja???) y la afición en común eran las salidas en bicicleta. Esto ya era más fácil. Se complicaba con el nombre del grupo, "Pessigolles" (cosquillas).
¡Ay madre! ¿Cómo podía plasmar todo eso en un solo dibujo, y que además, resultase lo suficientemente infantil como para un body de bebé?
Después de mucho pensar, ¡lo conseguí!
Las manos, a modo de árboles, representan el trabajo del masaje. La bicicleta, queda claro. Y las cosquillas ... ¿las veis?
¡Bienvenido Albert!