Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dilluns, 18 d’agost de 2014

Mar. Relax ...

A hores d'ara la Mar ja deu rondar pel planeta Terra.
Em van fer l'encàrrec a principis d'estiu. No era un encàrrec gens habitual. Hi havia tantíssimes condicions que havia d'acomplir la il·lustració que no sabia com quedaria. La Cristina volia fer un regal original a una amiga que havia de ser mare i me'l va demanar a mi.
Volia una nena d'uns cinc anys, meditant, asseguda en posició de flor de lotus, amb el cabell de determinada manera, la samarreta d' un color concret, papallones, ... Uf! De moment, no sabia ni per on començar, però després de molt pensar-hi em vaig decidir per un disseny, i aquí el teniu.
A la Cristina li va agradar molt. Espero que als pares de la Mar també els agradés. I el que més m'agradaria és que la Mar hi anés comodíssima ...
Us agrada?

A estas horas Mar ya debe rondar por el planeta Tierra.
Me hicieron el encargo a principios de verano. No era un encargo nada habitual. Había tantísimas condiciones que debía cumplir la ilustración que no sabía cómo quedaría. Cristina quería hacerle un regalo original a una amiga que iba a ser madre, y me lo pidió a mí.
Quería una niña de unos cinco años, meditando, sentada en posición de flor de loto, con el pelo de determinada forma, la camiseta de un color concreto, mariposas, ... ¡Uf! De momento, no sabía ni por dónde empezar, pero después de mucho pensarlo, me decidí por un diseño, y aquí lo tenéis.
A Cristina le gustó mucho. Espero que a los papás de Mar también les gustase. Y lo que más me gustaría es que Mar estuviese comodísima con él ...
¿Os gusta?