Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimecres, 10 de juliol del 2013

Pablo

Les mames d'en Pablo ja m'havien fet algun encàrrec per regalar, i van quedar tan contentes que em van demanar que pintés una samarreta per al peque. Li agraden molt els tractors ... i els trens. Ens va semblar que un tren de coloraines seria una bona idea. I dit i fet. Vaig pintar-la i, quan van venir a recollir-la, en Pablo se la va voler posar de seguida. Li va encantar!
I a vosaltres, us agrada?

Las mamás de Pablo ya me habían hecho algún encargo para regalar, y quedaron tan contentas que me pidieron que pintase una camiseta para el peque. Le gustan mucho los tractores ... y  los trenes. Nos pareció que un tren de colorines sería una buena idea. Y dicho y hecho. La pinté, y cuando vinieron a recogerla, Pablo quiso ponérsela enseguida. ¡Le encantó!
Y a vosotros, os gusta?





4 comentaris:

Inma González ha dit...

A mí me encanta!!! :)))

Júlia ha dit...

Gracias Inma.
La verdad es que sí, que quedó graciosa.
Le pinté ese sol sonriente (todos mis soles están siempre muy contentos)para que no quedase demasiado espacio blanco. Y pinté el tren un poco hacia arriba, por si querían ponerle a Pablo la camiseta por dentro de los pantalones, para que no quedase escondido.
Quedan bonitos los trenes, con tanto colorido. :-)

ESTONES LLIURES ha dit...

Hola Júlia, ja em tens per aquí de seguidora. M'encanten totes i cada una de les teves creacions. Una abraçada
Montse

Júlia ha dit...

Hola Montse!

Moltes gràcies.

Ja ens anirem veient per aquí. I espero que ens expliquis què tal vas amb la cortina de càpsules, si finalment t'hi animes.

:-)