Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dimecres, 19 de juny de 2013

Luna

Fa tants dies que tinc pendent aquesta entrada, que de ben segur a la Luna ja li va petit el conjunt que li vaig pintar. Va ser un regal que em va encarregar la cosina de la seva mare, des de Pontevedra, i ha anat a parar a Madrid, així que ha fet un llarg viatge. Volien una cosa especial però molt senzilla, i vaig trobar un conjuntet molt bufó, fons blanc amb ratlletes grises, que vaig decorar amb unes floretes minúscules.
La part davantera té les flors amb tija i fulles, i a la part del culet, perquè quedés més divertit, vaig pintar-ne algunes, sense tija. Només un toc.
Ah! I el ratolí, que qui me'l va encarregar el va veure en una altra il·lustració i li va agradar molt, així que em va demanar si podia afegir-lo al disseny. Dit i fet. La petita Luna estava moníssima (van enviar-me una foto perquè ho pogués comprovar).
A veure què us sembla. ;-)

Hace tantos días que tengo pendiente esta entrada, que seguro que a Luna ya le queda pequeño el conjunto que le pinté. Fue un regalo que me encargó la prima de su madre, desde Pontevedra, y ha ido a parar a Madrid, así que ha hecho un largo viaje. Querían una cosa especial pero muy sencilla, y encontré un conjuntito muy mono, fondo blanco con rayitas grises, que decoré con unas minúsculas florecillas.
La parte delantera tiene las flores con tallo y hojas, y en la parte del culete, para que quedase más divertido, pinté algunas sin tallo. Sólo un toque.
¡Ah! Y el ratoncito, que quien me lo encargó lo vio en otra ilustración y le gustó mucho, así que me pidió si podía añadirlo al diseño. Dicho y hecho. La pequeña Luna estaba monísima (me mandaron una foto para que lo pudiese comprobar).
A ver qué os parece. ;-)

6 comentaris:

Inma González ha dit...

Es precioso Júlia, aunque le quede ya pequeño son cosas que guardas siempre, son cositas "especiales".
Un gran beso!!!

Júlia ha dit...

Gracias Inma.

Es verdad. Cuando los bebés se hacen mayores y la ropa ya no les va a la medida, la vas regalando, pero siempre hay algo que no regalas, y que guardas con mucho cariño. Espero que este conjuntito sea una de esas cosas especiales.

Unknown ha dit...

Precioso!!! como todo lo que tú haces.

Júlia ha dit...

Muchas gracias Reme.

fieltrocris ha dit...

Que toque mas dulce le has dado, te he dejado un premio en mi blog, pasate a recogerlo cuando puedas
un besito :)
todomifieltro.blogspot.com

Júlia ha dit...

¡Gracias Cris!

En cuanto tenga un ratito paso a buscar ese premio. ¡Qué nervios!