Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 29 de desembre de 2011

Un parell de mitjons

Durant aquests dies, qui més qui menys ha de fer algun regalet. Com que les coses estan tan complicades, si volem fer un detall sense gastar massa diners hem de fer servir la imaginació.
Quan les meves filles eren petites, sempre hi havia titelles a casa. Fins i tot teníem un teatret desmuntable, i ens ho passavem pipa inventant històries. Els titelles desperten la imaginació i la creativitat, i ens ajuden a inventar històries i a fer-les una miqueta més reals.
Se'm va acudir, per a un parell de regalets que havia de fer, utilitzar uns mitjons llargs de coloraines, uns botons i uns retallets de velcro i de beta. En un tres i no res, els mitjons es van transformar en un parell de titelles la mar de divertits. Us agraden? Els nens s'ho van passar d'allò més bé.
Els mitjons eren nous, però sempre podem aprofitar algun mitjó que ens hagi quedat desaparellat, o que als nens ja els hagi quedat petit.

Durante estos días, quien más quien menos tiene que hacer algún regalito. Como las cosas están tan complicadas, si queremos hacer un detalle sin gastar demasiado dinero tenemos que usar la imaginación. 
Cuando mis hijas eran pequeñas, siempre había marionetas en casa. Incluso teníamos un teatrillo desmontable, y nos lo pasábamos pipa inventando historias. Las marionetas despiertan la imaginación y la creatividad, y nos ayudan a inventar historias y a hacerlas un poquito más reales.
Se me ocurrió, para un par de regalitos que tenía que hacer, utilizar unos calcetines largos de colorines, unos botones y unos retales de velcro y de cinta de algodón. En un momento, los calcetines se transformaron en un par de marionetas la mar de divertidas. ¿Os gustan? Los niños se lo pasaron genial. 
Los calcetines eran nuevos, pero siempre podemos aprovechar algún calcetín que nos haya quedado desaparejado, o que a los niños ya les haya quedado pequeño. 2 comentaris:

Rosa ha dit...

¡Son chulísimos! Seguro que los niños lo pasan genial con ellos. Eres una máquina de producir ideas. ¡Y de llevarlas a cabo!

Júlia ha dit...

Gracias Rosa.
Si los días fuesen más largos ... no sé yo lo que podría llegar a hacer. Con esta cabezota que no para de maquinar una cosa tras otra, y este culo inquieto que tengo ... ¡seguro que saldría hasta en las noticias!