Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

divendres, 21 de gener de 2011

Més ceràmiques

Avui, després de molts dies de no ensenyar-vos res de res (la feina, les obligacions, ja se sap) us porto algunes cosetes de ceràmica. Són peces de gres, fetes amb molt de compte i amb una acurada aplicació dels esmalts. Braçalets, anells, arracades, ... He fet tantes peces de ceràmica al llarg de la vida que no hi cabrien totes al blog, però us vull ensenyar les que més m'agraden, o les que són una mica ... diferents. Com sempre, espero que us agradin. 

Hoy, después de muchos días sin mostraros nada de nada (el trabajo, las obligaciones, ya se sabe) os traigo algunas cositas de cerámica. Son piezas de gres, realizadas con mucho mimo y con una cuidadosa aplicación de los esmaltes. Pulseras, anillos, pendientes, ... He realizado tantas piezas de cerámica a lo largo de la vida que no cabrían todas en el blog, pero me apetece enseñaros las que más me gustan, o las que son un poco ... diferentes. Como siempre, espero que os gusten.