Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 8 d’agost de 2013

Racons de Blanes. El castell de Sant Joan

De fet, no és un castell, sino tan sols una torre de vigilància, des d'on fa segles es controlava l'arribada dels pirates. El que és curiós d'aquest indret és un forat que hi ha en la petita muralla que el protegeix, des d'on es té una de les vistes més fotografiades de Blanes.
Aprofitant el dia mig ennuvolat, i una aigua que no convida al bany, agafo la moto i pujo fins el castell. La panoràmica és perfecta, i no dubto a treure el mòbil i fer quatre fotos de l'indret. El meu botí, a més d'algunes fotos, sis llaunes, una ampolla petita de plàstic, una ampolla de lambrusco (buida, evidenment) i dos paquets de tabac. I això que hi ha dues papereres. En fi ...
Espero que us agradin les fotos. I si teniu l'ocasió, pugeu fins el castell. Podreu visitar la petita ermita que hi ha al costat, recentment emblanquinada i amb il·lustracions de Pilarín Bayés a les parets interiors. Una autèntica cucada.

De hecho, no es un castillo, sino sólo una torre de vigilancia, desde donde hace siglos se controlaba la llegada de los piratas. Lo curioso de este lugar es el boquete que hay en la pequeña muralla que lo protege, desde donde se tiene una de las vistas más fotografiadas de Blanes.
Aprovechando el día seminublado, y un agua que no invita al baño, cojo la moto y subo hasta el castillo. La panorámica es perfecta, y no dudo en sacar el móvil y hacer cuatro fotos del entorno. Mi botín, además de algunas fotos, seis latas, una botella pequeña de plástico, una botella de lambrusco (vacía, evidentemente) y dos paquetes de tabaco. Y eso que hay dos papeleras. En fin ...
Espero que os gusten las fotos. Y si tenéis ocasión, subid hasta el castillo. Podréis visitar la pequeña ermita adosada, recientemente encalada y con ilustraciones de Pilarín Bayés en las paredes interiores. Una auténtica monería.