Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 20 d’octubre de 2011

Avui el bloc fa un anyet!

Doncs sí. Sembla mentida com passa de ràpid el temps ... o com de ràpid passem nosaltres pel temps ...


Ja fa un anyet que se'm va acudir la idea de fer un bloc, i encara sóc per aquí. De vegades amb més temps, més ganes o més idees, i de vegades amb el temps més limitat, i les idees una mica endormiscades. Sigui com sigui, vull agrair a tots els que durant aquest any heu passat pel bloc en algun moment, i molt especialment, gràcies als que heu deixat algun comentari. No us podeu imaginar l'alegria que dóna llegir algú que s'ha aturat un moment per veure el que fas i que, a més d'aturar-se, ha comentat la teva feina. I sempre en positiu.


Em sap greu no haver preparat una festa com cal, però podeu estar segurs que seguiré treballant i aportant idees al bloc, perquè tothom que vulgui en pugui seguir gaudint. 


Feliç primer aniversari!


Pues sí. Parece mentira lo rápido que pasa el tiempo ... o cómo de rápido pasamos nosotros por el tiempo ...


Hace ya un año que se me ocurrió la idea de hacer un blog, y aún sigo por aquí. A veces con más tiempo, más ganas o más ideas, y a veces con el tiempo más limitado y las ideas un poco adormiladas. Sea como sea, quiero agradecer a todos los que durante este año os habéis pasado por el blog en algún momento, y muy especialmente, gracias a los que habéis dejado algún comentario. No os podéis imaginar la alegría que da leer a alguien que se ha parado un momento para ver lo que haces y que, además de pararse, ha comentado tu trabajo. Y siempre en positivo.


Me sabe mal no haber preparado una fiesta para la ocasión, pero podéis estar seguros que seguiré trabajando y aportando ideas al blog, para que todo el que quiera pueda seguirlo disfrutando.


¡Feliz primer aniversario!

2 comentaris:

Marina ha dit...

Happy birthday blog!!

Júlia ha dit...

Gràcies Marina!
M'hauria agradat celebrar-ho d'alguna manera especial, però la vida moderna amb tantes presses, tantes obligacions, tant d'estrès ...
Com a mínim ... encara sóc a la bloggosfera! (s'escriu així?)