Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

dijous, 8 de desembre del 2016

Mamis' team. La Julieta ballarina

Cada any m'agrada fer un detallet al grup de mamis ballarines.

Aquest any que estem a punt d'acabar, com que teníem festival (toca un any sí i un any no) volia fer un detall que tingués alguna relació amb el nostre número de dansa. I què podia ser més adient que una Julieta vestida amb un tutú vermell?

A les meves mamis els va agradar tant que van decidir que seria ideal que la Julieta ballarina ballés amb nosaltres. Vam sortir juntetes a l'escenari, cadascuna de nosaltres amb una de les nines enganxada a la solapa de l'americana ... i vam triomfar!

Us presento la Julieta ballarina. Espero que us agradi.

Cada año me gusta preparar un detallito al grupo de mamis bailarinas.

Este año que estamos a punto de terminar, como teníamos festival (toca un año sí y un año no) quería hacer un detalle que tuviese alguna relación con nuestro número de danza. ¿Y qué podía ser más adecuado que una Julieta vestida con un tutú rojo?

A mis mamis les gustó tanto que decidieron que sería ideal que la Julieta bailarina bailase con nosotras. Salimos juntitas al escenario, cada una de nosotras con una de las muñecas prendida en la solapa de la americana ... ¡y triunfamos!

Os presento a Julieta bailarina. Espero que os guste.






2 comentaris:

Mariona ha dit...

Moment únic!!!! I com sempre la Teva il.lusio i ganes de treballar ho van fer mes fácil!!!!! Mil gracies per tot Julia!!!

Júlia ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres.
El moment "mamis" és dels millors de la setmana.
Una abraçada!