Cercar en aquest blog

Quanta gent ha passat per aquí?


He pres una decisió

Fa temps que hi pensava, però avui m'he decidit.
Espero tenir una bona rebuda, i poder compartir amb qui sigui que hi hagi a l'altra banda de la pantalla les meves inquietuds, les meves petites creacions, les meves descobertes.
No sé massa bé com començar, però avui faig el primer pas.
Voleu entrar al bloc? Hi esteu convidats.

diumenge, 23 d’octubre del 2016

Sisè aniversari

Resultat d'imatges de 6 years

Aquesta setmana ha fet sis anys que vaig començar l'aventura del bloc.
És cert que fa més d'un any i mig que no hi publico res, però espero que això canviï en breu. A veure si em poso les piles, que ja gairebé ni em recordo de com funciona!
No és que hagi deixat de treballar. Segueixo fent cosetes, tot i que estic limitada a la pintura de bodis i samarretes per a bebès i poca cosa més.
Ja ho dic. A posar-me les piles i a revifar el bloc, que ja no us deveu ni recordar de mi ...

Esta semana se han cumplido seis años desde que empecé la aventura del blog.
Es cierto que hace más de un año y medio que no publico nada, pero espero que esto cambie en breve. ¡A ver si me pongo las pilas, que ya casi ni me acuerdo de cómo funciona!
No es que haya dejado de trabajar. Sigo haciendo cositas, aunque estoy limitada a la pintura de bodies y camisetas para bebés y poca cosa más.
Ya lo digo. A ponerme las pilas y a reanimar el blog, que ya no debéis ni acordaros de mí ... 


2 comentaris:

cristina ha dit...

Moltes felicitats!
No ets l´única que ha deixat una mica apartat el tema del blog, és una tendència habitual i cada cop passa més sovint. Suposo que les blogers es decanten més ara cap al tema d' Instagram, més àgil i més ràpid.
La qüestió és fer les coses perquè et venen de gust, no pas per obligació. Totes passem per èpoques més o menys creatives.
Sigui com sigui, feliç de saber que no has deixat de crear cosetes boniques. Benvinguda, Júlia!

Júlia ha dit...

Moltes gràcies Cristina!
Quina il·lusió veure que encara hi ha algú pendent del que escric! La veritat és que em vénen (al final s'accentua o no? Quin rotllo això dels diacrítics!) de gust moltes coses, però el temps no és elàstic, i no arribo a tot arreu. Tinc moltes coses per compartir, i espero poc a poc anar-les penjant aquí, per gaudir-ne jo i perquè algú més pugui gaudir-ne, que no s'ha de ser egoïsta. Apa. Som-hi! Tanquem el parèntesi d'inactivitat relativa i tornem al món virtual.
CANYA!!!